Compania

Compania

“Telul nostru este acela de a reda masinii dvs. aspectul ei initial !”

 AMAZONAS a fost infiintata in anul 1996 avand ca obiect de activitate efectuarea de lucrari de tinichigerie si vopsitotorie auto.

In prezent avand o experienta de peste 19 ani in domeniu, AMAZONAS ofera servicii de mecanica, diagnoza, caroserie, tinichigerie si vopsitorie auto la cele mai inalte standarde calitative. Utilizand tehnologii moderne si performante, echipamente si materiale speciale, specialistii nostri executand rapid si eficient reparatii auto de inalta clasa.

Promptitudinea in executarea lucrarilor este un factor esential in colaborareacu clientii, atat persoane juridice cat si persoane fizice.

Pregatirea personalului este asigurata prin participarea la cursuri de specializare organizate de principalii nostri furnizori.

Dotarile tehnice moderne ale AMAZONAS - elevatoare, rampe, aparate de masura si control, testere, cuptor vopsit - permit efectuarea unor lucrari de reparatie profesionale la standarde calitative ridicate.

Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information

felso
www.fonduri-ue.ro
also2 Investim in viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională


Design & SEO by Publicistic

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
BIGTheme - Free Templates